Cautare

217 de rezultate pentru "galeria point" (3.25 secunde)
- Adina Rentea - Consultant de specialitate - Ioan Opris - Istoric - Adrian Nastase - Presedintele Fundatiei Europene Titulescu Considerat unul dintre cei mai importanti artisti romani, care a prezentat in opera sa desenul umoristic, Jiquidi face parte din galeria reprezentativa a marilor creatori de umor romanesc.
Vineri, 6 septembrie 2019, la Galeriile Sabion din Bucuresti, a avut loc vernisajul expozitiei de pictura intitulata Interferente. Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu.
Am avut o expozitie de grup la Galeria Orizont, cu cei de la licenta si am avut ca tema Memorii si amintiri, unde am executat trei lucrari in forma de plic imbinate cu multe elemente artistice si chestii care duceau spre timp, amprenta timpului, scrisori, mesaje, ochelari vechi.
Colectionarii genului s-au orientat catre valori sigure, cum ar fi americanii Philip-Lorca diCorcia, la Galeria "Davis Zwirner", Helen Levitt la "Laurence Miller" sau frantuzoaica Valerie Belin la "Jerome de Noirmont".
Dar daca si mult dupa meci galeria e mai preocupata sa-i fluiere pe ceilalti decat sa-si ajute trupetii sa se adune, isi forteaza plamanii degeaba.
Calarasiul intra in galeria elitelor. Muzeu de Istorie, pe malul Borcei In orasul Calarasi, in fostul sediu al Primariei, va functiona un muzeu de istorie, la fel ca in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta.
28 noiembrie-24 decembrie Sala Dalles Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 18 Pagina de facebook: Galeria Dalles Pentru mai multe info despre eveniment: [email protected]
In Oradea, Galeria Arcade organizeaza, intre 13 si 17 februarie, Targul de Valentine’s Day. Aici veti putea gasi oferte turistice pentru indragostiti, cine romantice, aranjamente florale si lumanari, bijuterii si accesorii, produse handmade, decoratiuni cu tematica, artizanat, tablouri, sau produse din ciocolata.
"Cine sunt?" Din 19 martie, va invitam la Galeria Dalles pentru a participa la un eveniment special, dedicat aprofundării cunoasterii interioare, dezvoltarii personale si practicilor de terapii complementare - Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune".
Dumitrache, cel care de 52 de ani este medic in Institutul CI Parhon, doreste ca, prin acest congres, sa marcheze uriasa contributie a savantului roman, ca acesta sa fie pus la locul cuvenit in galeria marilor personalitati ale acestui popor, dand astfel o replica celor ce incearca, fara noima, sa-l reduca pe prof.
Evenimentul de lansare a avut loc la Galeria Fischer & Milenkovici bucurandu-se de prezenta a numeroase vedete: Carmen Negoita, Sonia Argint Ionescu, Anca Serea, Diana Bart, Livia Graur, Livia Dila, Dalia Pusca, Maria Radu, Dorin Negrau, Adina Halas, Tily Nicolae, Eli Roman, Ligia Munteanu, Cristina Soare, Elena Taranu, Camelia Baltoi.
Spre deosebire de concursul traditional, in galeria online au putut fi inscrie plansele elevilor de la clasa pregatitoare pana la clasa a VIII-a din intreaga tara.
Ii invitam pe clienti sa se bucure de creatiile micilor artisti atat in hipermarketurile Carrefour, cat si pe Galeria online", a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr.
AM PRESS: Cum a dat Elena Udrea, scuzati, cu mucii-n fasole! (AUTOR: LUCIAN AVRAMESCU) Am detestat, pana la saturatie, cuplul Basescu-Udrea.
Mirela Traistaru, artist plastic, co-curator Galeria ANAV Irina Bejenaru, membru fondator ANAV Veti avea ocazia sa aflati mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, veti avea ocazia sa rasfoiti, sa luati acasa carti de valoare si sa va delectati cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
The Grand detine, de asemenea, si The Grand Avenue, galeria comerciala cu cele mai renumite branduri de lux din Romania, pe o suprafata de 5000mp, The Grand Parking, parcare securizata atat subterana, cat si la suprafata, cu 525 locuri de parcare, cat si The Grand Offices, spatii de birouri clasa A, fiind cea mai bine organizata cladire de birouri din Bucuresti.
Astfel in 2009, australianul Korske Ara, un tanar pasionat de fotografie, a lansat Proiectul Zilei mondiale a fotografiei, care din anul urmator a adunat tot mai multi participanti, galeria de fotografii, gazduita on-line, adunand mii de fotografii ce surprind aspecte incredibile din numeroase locuri ale planetei.
Alaturi de mesteri, Galeria de Arta Taraneasca scoate in curte obiecte care mai de care mai incantatoare: haine de sarbatoare, stergare din bumbac, scoarte, lepedee si fete de masa;
A doua intamplare pe care o asez in galeria nedumeririlor scarboase din lumea asta e legata de Arghezi, fost diacon la Manastirea Cernica.
google-analytics.com